Vaikuttajapäivä

Sali Uudenmaankatu 23 A 2, Helsinki, Suomi

Vaikuttajapäivä ti 4.4. on kauneuden ja hyvinvoinnin tapahtuma. Nauti naiseudestasi - kaunistu ja uudistu! Ilmoittaudu Vaikuttajapäivään tästä: https://www.lyyti.in/Vaikuttajapaiva_kauneus_ja_hyvinvointi_8774   Päivän aikana saat tutustua rauhassa kauneus - ja hyvinvointialan tuotteisiin ja palveluihin - etuhintaan! Verkostoidut ja nautit yrittäjänaisten seurassa pientä purtavaa. Päivä huipentuu meikkitaiteilija Raili Hulkkosen koulutukseen.  Ovet ovat avoimina  jäsenille ja heidän yrittäjäystävilleen kello 15 -21 Uudenmaankatu 23 ...

Lue lisää

€45

Sukellus kiertotalouteen

Tiesitkö, että myös sinä yrittäjänä voit hankkia edullisesti raaka-aineita omaan toimintaasi tai askarteluun. Tarjolla paljon pääsiäiskoristeita ja askarteluun sopivaa. Tule tekemään edullisia löytöjä.

Vapaa pääsy

Kokouskutsu

Helsingin Yrittäjänaiset ry:n hallitus kutsuu yhdistyksen jäsenet sääntömääräiseen kevätkokoukseen.  Tarjoilua varten pyydämme ilmoittautumaan linkistä: https://www.lyyti.in/Kevatkokous_0995 Linkit kokousmateriaaliin lähetetään osallistujille erikseen. Tervetuloa vaikuttamaan! Helsingin Yrittäjänaiset ry hallitus   Ilmoittaudu tästä https://www.lyyti.in/Kevatkokous_0995 ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaaminen 2. Kokouksen järjestäytyminen: valitaan kokoukselle puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa 3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 4. Kokouksen esityslistan hyväksyminen 5. Käsitellään hallituksen ...

Lue lisää

Hurmaava Wanha Munkkiniemi – opastettu kävely

HYN tarjoaa opastetun kävelykierroksen
Mari Anthonin johdolla vanhoilla Munkkiniemen kartanon mailla.

Aloitetaan Munkkiniemen kartanon päärakennuksen luota, jatkaen mm. sankarihautojen ja Kalastajatorpan kautta vanhalle kadettikoululle. 

Opastuksessa keskitytään kiehtovaan historiaan ja värikkäisiin tarinoihin menneiden aikojen kartanoelämästä, Fiskiksen loistonpäivistä kansainvälisine vieraineen, Eliel Saarisen huikeista suunnitelmista ja kadettikoululaisten hurjista tempauksista. Tervetuloa mukaan!

Kannattavaa kasvua ja parempaa bisnestä

Sydämellisesti tervetuloa Suomen Yrittäjänaisten kevätseminaariin Järjestämme seminaarin yhteistyössä LähiTapiolan, Työeläkeyhtiö Elon ja Finnveran kanssa. Ilmoittaudu mukaan tästä 17.5.2023 mennessä Seminaaripäivän hinta: Jäsen 70 e Ei jäsen 120 e Yrittäjänaisten tapahtumien hinnat ovat alvittomia. Aika: Pe 26.5.2023 klo 10-17 Paikka: Gillet Bar & Bistro, Kasarmikatu 23, 00130 Helsinki Ravintolassa on maksuton narikkapalvelu (klo 10–17) Alustava ohjelma 10.00–10.30 Ilmoittautuminen, Lasipiha ...

Lue lisää

70€

Vietä hauska päivä Lintsillä

Linnanmäki Tivolitie 1, Helsinki, Suomi

Vietä hauska päivä Lintsillä helluntaina 28.5. Saat koko päivän rannekkeen (47€) ja Hurlumhei aterialipukkeen (12€) jäsenhintaan, yhteensä vain 15 € !

25 hlöä mahtuu mukaan.

Osallistumislinkki https://www.lyyti.in/Vieta_hauska_paiva_Linsilla_3...

15€

Työhyvinvointipäivät

Tervetuloa huolehtimaan kaikkein tärkeimmästä eli Sinusta itsestäsi! 

Helsingin Yrittäjänaiset järjestävät työhyvinvoinitipäivät to 10.- su 13.8.2023 Haapsalussa. Luvassa kulttuuria, yritystarinoita, liikuntaa, verkostoitumista ja mikä parasta helliviä hoitoja kylpylässä.

Hyvinvointipaketti alkaa jo heti laivamatkalla verkostoitumalla ja nauttimalla merellisen välipalan. Pääsemme kuulemaan luennon asioista, jotka edistävät hyvinvointiamme. Varaa paikkasi nyt heti, mutta viimeistään 6.7.

185€

TERVETULOA HALUATKO MILJONÄÄRIKSI? –STUDIOYLEISÖÖN!

Meille on varattu 15 paikkaa yleisöstä. Ilmoittaudu TI 22.8. mennessä Marialle, maria@freesiliving.fi AIKA: Saavuthan paikalle  viimeistään kello 14. Ohjelma kuvataan Angel Filmsin Studiolla Helsingin Herttoniemessä osoitteessa: Sahaajankatu 28, 00880 Helsinki. Yleisö on tärkeässä roolissa Haluatko miljonääriksi? -ohjelmassa, joten kiitos jo etukäteen osallistumisestasi! Lämpimästi tervetuloa viihtymään ja auttamaan kilpailija voittoon! Terveisin, Haluatko miljonääriksi? –tiimi ja Helsingin ...

Lue lisää

Vaikuttajapäivä Vaatepuu

Sali Uudenmaankatu 23 A 2, Helsinki, Suomi

Juhlistamme Yrittäjän päivää huoneistollamme yrittäjäkollegoiden kesken. Vaikuttajaillan kouluttajana tiistaina 5.9. on vaatepuutarhuri Soile-Maria Linnemäki. Hän kertoo omat kokemuksensa yrittäjyydestä ja antaa vinkkejä kestävään pukeutumiseen. Illan aikana pieni muotinäytös.  Tarjolla myös pientä iltapalaa!

Opastettu kävelykierros Hietaniemen hautausmaalla

Kiehtovia naiskohtaloita ja vaikuttajanaisia Hietaniemessä
Valokeilassa menneiden aikojen yrittäjä- ja edelläkävijänaiset sekä muut yhteiskunnalliset vaikuttajat, hyväntekijät ja taiteilijat.
Mm. Aurora Karamzin ja Bertha Paulig (Suomen 1. naispuolinen yritysjohtaja) Helene Schjerfbeck, Sophia Mannerheimin, Marie Lindenin ja Tove Jansson. Ilmoittaudu mukaan!

Yrittäjänaispäivät Levillä

Nyt on hyvä tilaisuus lähteä katsomaan Lapin kaunista ruskaa jo muutamaa päivää aiemmin 🍂🍁 Tunturi-Lapin Yrittäjänaiset järjestää – Korkeapaikan leiriviikon Levillä 25.-28. 9.2023 Katso leiriviikon tapahtumat, päivitämme sivua pitkin kevättä. Leiriviikon tapahtumiin ilmoittaudutaan suoraan yrittäjälle. Varaa päivien majoitus jo nyt – Majoitus Levillä  Helsingin Yrittäjänaiset tukevat osallistujia 250 € liittokokoustuella. Lisäksi viisi ensimmäistä jäsentämme saavat majoittua ilmaiseksi samaan mökkiin hallituksen kanssa. Hae ...

Lue lisää

Vaikuttajapäivä ti 3.10.

Vaikuttajapäivän tarkoituksena on mahdollistaa vapaamuotoinen kohtaaminen yrittäjäkollegoiden kesken, saada koulutusta ja tietoa mieltä askarruttaviin kysymyksiin sekä kuulla jäsenistön yrittäjätarinoita. Ovet ovat avoimina  jäsenille ja heidän yrittäjäystävilleen kello 16 -21 Uudenmaankatu 23 A 2.  Ilmoittaudu mukaan https://www.lyyti.in/Vaikuttajapaiva_8877  Vaikuttajapäivä ti 10.3. ohjelma: 16. - 17.30 salaatti by HymyHetki ja verkostoitumista 17.30 -18 Yrittäjätarina: Q-VIO | tj. Eira ...

Lue lisää