HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA 2024!


Haluan aluksi kiittää teitä siitä luottamuksesta, jonka sain osakseni uutta puheenjohtajaa valittaessa. Olen todella otettu tästä jäsenistöltä saamastani ”valtakirjasta” ja tulen palvelemaan yhdistystämme nöyrin mielin.

Yrittäjyyden ensiaskeleet otin vuonna 1997, joten tänä vuonna tulee täyteen 27 vuotta kokemusta yrittäjän ylä- ja alamäistä. Viimeiset 14 vuotta olen luotsannut Q-VIO Branding Oy nimistä yritystä.

Saatte minusta positiivisen ja sanavalmiin, mutta samalla oikeudenmukaisen puheenjohtajan. Toki olen myös tunnettu tiukan talouskurin vaalijana, sekä hihat ylös käärivänä tekijänä.

Tämänhetkinen maailman tilanne on haastava, mutta uskomalla positiiviseen muutokseen ja tulevaisuuteen voimme olla mukana rakentamassa uutta huomista. Uskon vahvasti siihen, että vain luovuuden ja toivon kautta voimme rakentaa tulevaisuutta, emmekä saa antaa pelon hallita elämäämme.

Keskellä maailman myllerrystä on tärkeää myös muistaa yksi asia: meidän ei tarvitse olla yksin. Ymmärrys siitä, että meillä on toisia yrittäjiä tukena ja lohtuna, on valtavan tärkeää. Äitini sanoi aina, että onnellisuuden määrä ryhmässä on vakio. Kun jaamme yrittäjän ilot ja surut yhdessä, voimme tukea toisiamme ja nostaa keskiarvon plussan puolelle.

Vuonna 2024 haluamme antaa jäsenistöllemme enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa ja osallistua yhteisten tapahtumien suunnitteluun, organisoimiseen ja toteuttamiseen sekä toimitilan ylläpitoon. Tavoitteena on tuottaa yhdessä vetovoimaista ja kiinnostavaa toimintaa, joka palvelee yrittäjyyden elinkaaren eri vaiheissa olevia jäseniä. Hyvin organisoitu ja jäsenistöä hyödyttävä toiminta tukee, auttaa ja inspiroi. Yhteisöllisyys on voimaa, ja toisistamme saamamme energia kantaa meitä myös toivottavasti omassa liiketoiminnassamme.

Hallituksen ensimmäisessä tapaamisessa asetimme jo askelmerkkejä tulevaan. Ensimmäistä kertaa olemme nimenneet hallitukseen vastuuhenkilön edunvalvonnalle. Lisäksi perustamme nuortenklubin, jotta voimme turvata yhdistyksemme tulevaisuuden. Panostamme myös entistä enemmän koulutukseen, erityisesti live-tapaamisiin. Emme tietenkään unohda yhteisiä kulttuuritapahtumia tai kuukausittain järjestettävää Vaikuttajapäivää. Tämän kaiken tekemiseen ei riitä pelkästään hallituksen jäsenten resurssit, vaan tarvitsemme aktiivisia tekijöitä eri tiimeihin.

Tästä syystä, vuoden 2024 ensimmäisessä Vaikuttajapäivässä, torstaina 1.2.2024, me kaikki olemme vaikuttajia. Mietitään yhdessä, miten lähdemme jalkauttamaan yhdistyksemme strategiaa. Millainen koulutus tukee jäsenistöämme parhaiten, mihin epäkohtiin meidän tulee pyrkiä vaikuttamaan ja millaisia tapahtumia meidän tulee jatkossa toteuttaa.

Tarvitsemme lisävoimia koulutuksen, tapahtumien, edunvalvonnan, nuorisoklubin ja toimitilan tiimeihin, joten tule mukaan ja anna äänesi kuulua.

Hallituksen jäsenten vastuualueet on jaettu seuraavasti:
Maria Nousiainen, varapuheenjohtaja
Riitta Ahonen, sihteeri ja rahastonhoitaja
Tiina Juhe, edunvalvonta
Maria Rissanen, tapahtumavastaava
Esen Stoliqi, jäsenvastaava
Mari Anthoni, markkinointi ja viestintä
Marke Koo Kaikkonen, markkinointi ja viestintä

Hallitus päätti lisäksi kutsua Sofia Björkrothin yhdistyksen jäsenvastaavaksi.
Esen Stoliqi ja Sofia Björkrothin toimivat vuonna 2024 yhdessä yhdistyksen jäsenvastaavina.

Yhdessä voimme tehdä suuria asioita. Kiitos vielä kerran luottamuksesta. Olen innoissani tulevasta ja odotan innolla yhteistä matkaamme vuonna 2024.

Terveisin, Eira Hovi
hallituksen puheenjohtaja
Helsingin Yrittäjänaiset