Jäsen olet meille tärkeä!

Helsingin Yrittäjänaiset ry on innostava ja tukeva yhteisö yrittäjänaisille Helsingissä. Avoimuus, helppo lähestyttävyys, ja mahdollisuus keskustella yrittäjyydestä avoimesti ovat tärkeitä tekijöitä verkostossamme. Myös luottamuksellisuus ja luotettavuus ovat olennaisia, jotta jäsenet voivat jakaa kokemuksiaan ja oppia toisiltaan.

Tapahtumissamme meille on tärkeää tasa-arvoinen vuorovaikutus. Haluamme edistää yrittäjän hyvinvointia ja jaksamista. Helsingin Yrittäjänaiset tarjoavat mahdollisuuden oppia ja kasvaa yhdessä muiden samanhenkisten yrittäjien kanssa.

Jäseneksi pääset liittymään alla olevasta linkistä. Se ohjautuu Suomen Yrittäjänaisten sivulle. Valitse sieltä meidän oma yhdistyksemme Helsinki ja täytä lomake. Antamiasi yhteystietoja hallinnoidaan Membookissa.

Liity Helsingin Yrittäjänaisten jäseneksi osoitteessa:
https://www.yrittajanaiset.fi/jasenyys/liity/

Täältä löydät jäseniämme ja heidän yritystietojaan aakkosjärjestyksessä. Suosi jäsenyritysten tuotteita ja palveluita!
https://www.yrittajanaiset.fi/yhdistys/helsingin-yrittajanaiset-ry/

JÄSENTIEDOT

Henkilötietojasi säilytetään Membookissa ja se täyttää Euroopan GDPR ehdot.

Membook on Suomen Yrittäjänaisten ylläpitämä jäsenrekisteri, josta pääset maksamaan jäsenmaksun, lukemaan lähettämämme jäsenkirjeet, tiedotteet ja siellä näet listaa jäseneduista.  Muista rekisteröityä ja antaa Membookille luvan näyttää yrityksesi tietoja yhdistyksemme verkkosivuilla (katso alta kohta 5).
Löydätkö yrityksesi Helsingin Yrittäjänaisten Markkinapaikasta? Tsekkaa tästä linkistä
.

Mitä tehdä, jos tiedot eivät löydy?
1. Kirjaudu Membookiin sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
(Pyydä uusi, jos salasana on unohtunut)
2. Valitse Yhteisöksi Helsingin Yrittäjänaiset
3. Valitse Jäsentiedot
4. Valitse Lisätiedot
5. Valitse Saako tiedot julkaista markkinapaikalla? (Rasti ruutuun!)

Jos olet vakaasti harkinnut päättää jäsenyytesi Helsingin Yrittäjänaiset r.y.ssä, ilmoita siitä sähköpostilla os. toimisto@yrittajanaiset.fi . Laskun maksamatta jättäminen ei ole eroilmoitus.

Jäsenet esiin!

Tullaan tutuiksi!

Keskustele rautaisten yrittäjänaisten kanssa, kerro tarinasi ja jaa menestysreseptisi, markkinoi palveluitasi ja tuotteitasi: liity mukaan Facebook-keskusteluryhmään, (ryhmä on vain Helsingin yrittäjänaisten jäsenille), hyväksymme Sinut ryhmään 1-2 pv:ssä).  

Olemme aktiivisia myös  julkisilla Facebook-sivulla, Instagramissa ja Linkedinissä