Jäsenedut

Upeita jäsenetuja:

Stipendit

Helsingin Yrittäjänaiset ry:n jäsenetu on vuosittain jaettavat henkilökohtaiset stipendit, Jonka avulla kehität omaa liiketoiminnan osaamistasi ja nautit kulttuuritarjonnasta. Lue täyttyvätkö koulutus stipendiehdot kohdallasi linkistä: Stipendi

Vuokraa Sali

Jäsenenämme voit vuokrata Salin jäsenhinnalla, jossa tapahtumasi saa arvoisensa puitteet. Hinnasto voimassa toistaiseksi! Lisää tietoa vuokraksesta.

Huoneistoa vuokraamalla keräämme rahaa Helsingin Yrittäjänaisten toimintaan ja siksi on tärkeää, että jokainen suosittelee huoneistoa ja vuokraa tilaa oman yrityksensä tapahtumiin ja perhejuhliin.
Kiitos etukäteen suositteluista ja vuokrauksista
!

Jäsenenä saat entistäkin edullisemmat vuokraushinnat 1.1.2023 alkaen:

 • kamppanja (3h) jäsenhinta 125 €
 • 9-16 päivä (7 h) jäsenhinta 250 €
 • 17-21 ilta (4 h) jäsenhinta 250 €
 • 9-21 koko päivä (12 h) jäsenhinta 350 €

  Helsingin Yrittäjänaiset ry ei ole arvonlisäverovelvollinen.

Lisäksi kuukausittain vaihtuvia tapahtumia kulttuuria ja koulutusta

Tervetuloa mukaan! Tutustu ja ilmoittaudu https://helsinginyrittajanaiset.fi/tapahtumatSuomen Yrittäjänaisten (liiton) jäsenedut kuuluvat jäsenetuihimme.

Koulutus

Käytössäsi on ajankohtaisia Webinaareja alla linkki. Mikäli et ehdi juuri webinaarin ajankohtana mukaan, niin pääset katsomaan niitä aineistopankista kuukauden ajan. Pyydä salasana info@helsinginyrittajanaiset.fi

https://www.yrittajanaiset.fi/tapahtumat/

Neuvontapalvelut

Kaikkea ei tarvitse tietää itse – me autamme sinua pulmatilanteissa.

Neuvontapalveluihimme kuuluu juridinen ja taloudellinen neuvonta. Meihin voit ottaa yhteyttä myös silloin, kun kaikki ei suju suunnitelmien mukaan.

Yrittäjänaisten neuvontapalvelut toimivat pääsääntöisesti puhelimen välityksellä. Puhelinneuvontamme on maksutonta silloin, kun asiasi voidaan hoitaa perehtymättä asiakirjoihin tai erityislainsäädäntöön. Mikäli asia vaatii toimenpiteitä, tehtävä suoritetaan erikseen sovittavana toimeksiantona. Ota suoraan yhteyttä neuvontarinkiin kuuluvaan yritykseen ja kerro soittaessasi, että olet Yrittäjänaisten jäsen ja jäsennumerosi.

Neuvontapalvelumme toteutetaan yhteistyössä seuraavien jäsenyritysten kanssa:

Asianajotoimisto Anita Rinkineva
Asianajotoimisto Forte Oy
Asianajotoimisto Ulrika Larpes Consulting Oy
Kassisen Asianajotoimisto Oy
Ferenda Asianajajat Oy
Fiscales Oy
Develooppi Oy
Pukinkulman Tilitiimi Oy
Veropalvelu Sofia Oy

Matkustus

Tallink Silja

 • Liittyessäsi Tallink Siljan Club One-kanta-asiakasohjelmaan, pääset jäsenetuna suoraan Silver-tasolle www.clubone.fi/erikoisliittyminen.
 • Mikäli olet jo Club One-jäsen, voit korottaa jäsenyytesi Silver-tasolle, ja nykyinen asiakasnumerosi pysyy voimassa. Ilmoitathan kuitenkin Club One -kanta-asiakasnumerosi, maininnan jäsenyydestäsi ja sopimusnumeron sähköpostitse osoitteeseen erikoisliittymiset@tallinksilja.com.

Sopimusnumero löytyy mobiilijäsenkortilta.

Scandic, Crowne Plaza Helsinki, Holiday Inn, Hotel Indigo Helsinki Bulevardi, Helsinki Hilton Hotels, Scandic Friends, jäsenedut yrittäjänaisille 2022 – 2023

Sopimustunnukset ja edut löytyvät mobiilijäsenkortilta kohdasta Scandic.

Tuetut lomat

 • Pidä lomaa, se tuottaa tulosta. Vaikka yrittäminen on ympärivuotista, voi siitäkin ottaa hetkeksi hengähdystauon.
 • Naiset Yhdessä ry (Nasy) järjestää vuosittain erilaisia naisyrittäjille suunnattuja lomavaihtoehtoja. Tutustu vaihtoehtoihin ja hakeudu mukaan!

Kuntolomat

 • Maaseudun terveys ja lomahuolto järjestää perheille ja yrittäjille kuntolomia eri puolella Suomea.
 • Yrittäjien kuntolomat on tarkoitettu kaikille yrittäjille. Ne ovat STEA:n rahoittamia. Tutustu lomatarjontaan tästä.

Jäsenillemme Suomen Yrittäjien jäsenedut 100 € / vuosi

Suomen Yrittäjänaiset on Suomen Yrittäjien suurimpia toimialajärjestöjä ja tämän vuoksi voit Yrittäjänaisten varsinaisena jäsenenä osallistua Suomen Yrittäjien järjestämiin koulutuksiin jäsenhintaan. Koulutukseen ilmoittautuessasi täytä ilmoittautumislomakkeella Jätä viesti kauppiaalle -toiminnon kautta viesti, että olet Yrittäjänaisten jäsen ja jäsennumerosi. Suomen Yrittäjien koulutukset
Jäsenhinta koskee vain Suomen Yrittäjien järjestämiä koulutuksia, ei seminaareja, eikä aluejärjestöjen tai paikallisyhdistysten koulutuksia.

Voit Yrittäjänaisten varsinaisena jäsenenä tilata Suomen Yrittäjiltä palvelupaketin. Paketti sisältää Suomen Yrittäjien valtakunnalliset jäsenedut:

Kyse ei ole kaksoisjäsenyydestä, vaan Suomen Yrittäjien jäsenjärjestöjensä jäsenistölle tarjoamasta palvelupaketista, jonka voit saada käyttöösi meidän kauttamme.

Paketin hinta on kaudelle 3/2023 – 2/2024 100 e.

Jos palvelupaketit kiinnostavat, ota yhteyttä toimistoomme. Tilausta tehdessä tarvitaan yrittäjän nimi- ja yhteystiedot sekä Y-tunnus. Palvelupakettia voi hyödyntää maaliskuusta maaliskuuhun välisen ajan.