Jäsenkirje 7 | syyskuu 2023

  1. Pääkirjoitus
  2. Tervetuloa uudet jäsenet
  3. Tapahtumat ja koulutukset
  4. Seniorit
  5. Membook jäsenrekisteri


HELSINGIN YRITTÄJÄNAISTEN HYVINVOINTIMATKA


Kesäkuussa sähköpostiin kilahti infoa Viron Haapsaluun suuntautuvasta työhyvinvointimatkasta. Matka kuulosti niin hyvältä, että se sai tällaisen työssä uupuneen ja kiireisen yrittäjän tarttumaan heti kalenteriin. Huomasin, että kerrankin minulla olisi mahdollisuus osallistua yhdistyksen toimintaan, joten kiirehdin näppäilemään ilmoittautumisen Lyytiin. Lähtöpäätös painottui nimenomaan sanalle ”työhyvinvointi”, sillä se on ollut allekirjoittaneella jo vuosia ihan retuperällä, niin kuin ehkä monilla muillakin kanssasisarilla. Viikonloppu kylpylässä monipuolisen ohjelman kera tuntui erityisen hyvältä ajatukselta, sellaiselta konkreettiselta askeleelta työhyvinvoinnin kohentamiseksi ja hintakin oli sopiva; kiitos Rauha Hasselblattin rahaston, jonka tuella jäsenille voidaan tarjota mahdollisuuksia kehittyä kulttuurin ja koulutuksen parissa.

Olen ollut yhdistyksen jäsenenä jo vuodesta 2004, mutta lähes 20 vuotisella yrittäjätaipaleellani olen ollut todella huono verkostoitumaan ja työ- ja perhe-elämä lapsenhoito-ongelmineen on ollut monesti esteenä erilaisiin rientoihin osallistumiseen.

Tämä hieno elokuinen matka kauniiseen Haapsaluun avasi silmäni siihen, mikä mieletön voima on yhteisöllisyydellä ja miten valtavan antoisaa oli tavata toisia yhdistyksen yrittäjänaisia kuin myös meidät Viroon kutsuneita ÄNDin yrittäjänaisia. Yritysvierailut inspiroivien ja huipputaitavien naisyrittäjien luo ja heidän elämäntarinoiden kuuleminen antoi uutta virtaa ja avarsi ajatusta omaankin tekemiseen, elämään ja yrittämiseen liittyen. Joskus yllättävätkin kohtaamiset voivat olla ”ovi” johonkin uuteen.

Rauha Hasselblattia lainaten: “Naisella on kaikkea mitä menestyvän liikeyrityksen pyörittämiseen tarvitaan: mielikuvitusta, rohkeutta ja luovuutta.” –ja näitä kaikkia tämä matka todellakin ruokki yllin kyllin.

Erityinen kiitos yhdistyksen aktiivijäsenille hienosti suunnitellusta ja järjestetystä matkasta. Kiitos myös kaikille kanssamatkustajille upeasta ajasta yhdessä! Matka oli täynnä merkityksellisiä kohtaamisia, avoimuutta, rehellisyyttä, aitoutta, keskusteluja, avautumisia, asioiden jakamista ja hyväntahtoista asennoitumista! Erilaisuutta ja samankaltaisuutta! Erilaisia ihmisiä yhdessä eteenpäin katsoen, yrittäen ja elämästä nauttien! ❤️ Tästä on hyvä jatkaa! Menestyksekästä syksyä kaikille!

Päivi Tossavainen
MatkaPaletti Oy

Yhdistä huvi ja hyöty – Lähde harrastematkalle
www.matkapaletti.fi


TERVETULOA UUDET JÄSENET:

Verkostoidu ja vaikuta!

- Kristina Tabor Veskimäe, Alvestin Oy, Kauneus, terveys ja hoiva-ala, Tampere
 
- Eva Spoof, Oy UDUMBARA Ab, taide- ja kulttuuri, Helsinki

- Tytti Sirola, Bluet Oy Ltd,
 
- Aino Rajasuo, Koto sisustussuunnittelu Rajasuo & Turkki Oy, Sisustaminen ja Lifestyle
 
- Minna Nikula,  Growsperity Oy, koulutus
 
- Mirva-Mari Määttä,  Fillers With MiMa Oy,  Kauneus-ja terveysala
 
- Swetlana Kinnunen, SK Quality Supplies Oy, Sisustaminen ja Lifestyle
 
- Sini Heikkinen, Amos Tilintarkastus Oy,
 
- Aija Blad, Terapia Blad, Kauneus, terveys ja hoiva-ala
 
- Julia Alakulju, Unelmaidea oy, Mainonta, markkinointi ja viestintä
 
- Maija Allas, KS Kauneushop, Kauneus, terveys ja hoiva-ala

Liity suljettuun Facebook keskusteluryhmäämme, jossa voit verkostoitua, kysyä yrittäjyydestä, vaikuttaa tapahtumien sisältöihin ja tietenkin markkinoida ja esitellä omia tuotteitasi https://www.facebook.com/groups/helsinginYN . Nyt kannattaa houkutella omat yrittäjä ystävät ja naisjohtajat jäseniksi. Helsingin Yrittäjänaisten jäsenenä voit osallistua lukuisiin monipuolisiin tilaisuuksiin jäsenhintaan edullisesti ja nythän on menossa myös Jäsenhankintakampanja (kts. alla). Vuoden 2021 laskettu jäsenetusi oli 426 euroa eli todella nopeasti saat jäsenmaksusi takaisin triplasti.

HYÖDYNNÄ JÄSENEDUT

Helsingin Yrittäjänaisten jäsenenä voit osallistua testamenttivaroin tuettuihin monipuolisiin tilaisuuksiin edullisesti jäsenhintaan. Osa tapahtumista on täysin veloituksettomia. Voit todella nopeasti saada jäsenmaksusi takaisin moninkertaisesti, osallistumalla.

Nähdään jo seuraavassa tapahtumassa ilmoittaudu mukaan!
ILMOITTAUDU MUKAAN
TAPAHTUMIIMME

Vain osallistumalla voit saada hyödyt jäsenyydestäsi.

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan meidän tapahtumiin.
Muistathan ilmoittautua samalla!

Tulossa: JUHLISTAMME YRITTÄJÄN PÄIVÄÄ 5.9.
Kokoonnumme yhdessä Uudenmaankadun huoneistolle klo 17:30 alkaen
Syyskauden ensimmäisen Vaikuttajaillan kouluttaja on vaatepuutarhuri Soile-Maria Linnemäki

Lisää upeita syyskauden kohtaamisia löydät tapahtumat-kalenteistamme.

Muista vielä tämä huippuetu:
jäsenenämme voit vuokrata Salin jäsenhinnalla, jossa tapahtumasi saa arvoisensa puitteet. Katso jäsenhinnasto! Tutustu tilaan.

Vuokraa Sali jäsenhintaan!


JÄSENHANKINTAKAMPANJA 31.12.2023 ASTI:

Nyt kannattaa kutsua yrittäjäystävät nauttimaan meidän huikeista jäseneduista ja verkostosta. Palkinnot: kolmesta liittyneestä jäsenestä saa lipun konserttiin, teatteriin tai vastaavaan yhdistyksen järjestämään tapahtumaan,   5 – 9 jäsenestä saa kaksi lippua tai kolmen tunnin Salin vuokrauksen oman valinnan mukaan. 10 jäsenestä saa  koko päivän Salin vuokrauksen tai 4 vapaalippua.


SENIORIT KOKOONTUVAT
Seniorit järjestävät tapaamisia säännöllisesti huoneistolla aina kuukauden viimeisenä maanantaina. Senioreita vetää vuonna 2023  Kirsti Barannik puh. +358 505 216 011.  Tervetuloa!


Helsingin Yrittäjänaisten jäsenenä yhteystietojasi hallinnoidaan Membookilla. Voit ladata äpin Google pay tai Iphonen sovelluskaupasta. Kaikki lähettämämme jäsenkirjeet löydät sieltä ja lisäksi erilaisia jäsenetuja ja tarjouksia. Voit tarkistaa omat tietosi ja varmista, että yrityksesi näkyy markkinointipaikassa. Alla ohje.

Varmista yrityksesi näkyvyys yhdistyksen markkinapaikassa:
Ohje: Näin varmistat näkyvyyden jäsenrekisteristä:
1. Kirjaudu Membookiin sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. https://secure.membook.fi/#/account/login (Pyydä uusi, jos salasana on unohtunut)
2. Valitse Yhteisöksi Helsingin Yrittäjänaiset
3. Valitse Jäsentiedot
4. Valitse Lisätiedot
5. Valitse Saako tiedot julkaista markkinapaikalla? (Rasti ruutuun!)


Syksyisin terveisin!
Helsingin Yrittäjänaisten hallitus

ps. seuraava jäsenkirje lokakuussa