Stipendi Aija Lund

NÄIN KÄYTIN AINUTLAATUISEN STIPENDIEDUN JA ILOITSEN SIITÄ JOKA PÄIVÄ!

Terapiakoirakoulutusta stipendin tuella

Osan koira-avusteisesta opetustoiminnasta teen koulutuksemme aikana pro bono, eli opetus on asiakkaalle maksutonta. Sen mahdollistaa Helsingin yrittäjänaisilta saamani koulutusstipendi, jolla kustansin osan terapiakoirakoulutuksesta. Haluammekin lämpimästi kiittää yhdistystä tästä taloudellisesta tuesta!

Terapiakoirakoulutuksesta

Lukitestaus ja opetus tapahtuvat kotonani Helsingissä. Mukana on aina myös 2-vuotias havannankoirani Lumi, jonka kanssa käymme parhaillaan Terapiakoira-akatemian terapiakoirakoulutusta. Koulutus koostuu useammasta teoriamodulista, lähiviikonlopuista, työharjoittelusta ja työnäytöstä. Koulutuksen aikana saan valmiuksia koira-avusteiden työskentelyn toteuttamiseen ja koira oppii perustaitojen lisäksi yhteistyössämme tarvittavia erityistaitoja.  

Harjoittelemme koira-avusteista työskentelyä myös Jätkäsaaren kirjastossa, jossa Lumi toimii vapaaehtoisena lukukoirana. Halukkaat lukijat voivat tulla lukemaan Lumille valitsemaansa kirjaa. Lumi ei välitä, vaikka lukeminen ei olisikaan täysin sujuvaa.

Aija Lund


www.lukitesti.fi/

Hae sinäkin stipendiä! Löydä koulutus ja toteuta unelmasi!