Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sukellus kiertotalouteen

19 huhtikuun, 2023,17:30 - 21:00

Vapaa pääsy

 Nihtisillassa ke 19.4.2023 klo 17.30- 19.30 , ESPOO

Helsingin yrittäjänaiset pääsevät Back Stagelle katsomaan ja järkyttymään tavaran määrästä. Kierrämme vastaanoton ja lajittelun kautta Suomen suurimpaan kierrätystavarataloon, jota johdetaan kuten tavarataloa konsanaan. Lahjoitetut tavarat tuunataan uudelleen käyttöä varten. Tiesitkö, että myös sinä yrittäjänä voit hankkia edullisesti raaka-aineita omaan toimintaasi tai askarteluun. Tarjolla paljon pääsiäiskoristeita ja askarteluun sopivaa. Tule tekemään edullisia löytöjä.

Ilmoittautumislinkki: https://www.lyyti.in/Sukellus_kiertotalouteen_Nihtisillassa_2685

Saamme tajunnan avaavaa tietoa huumorilla höystettynä. Voit tuoda lahjoitettavaa tavaraa tullessasi ja tehdä myös huippulöytöjä ja saada ideoita mukaasi.

Opastuskierros kustannetaan testamentinvaroista.

https://www.kierratyskeskus.fi/myymalat_ja_palvelut/nihtisillan_tavaratalo

Miten pääset kohteeseen Nihtisillan tavaratalo: https://moovitapp.com/index/fi/julkinen_liikenne-Kierr%C3%A4tyskeskus_Nihtisillan_tavaratalo-Helsinki-site_59214921-1084

Jatkot omakustanteisesti läheisessä panimoravintolassa, josta lyhyt kävelymatka junalle: https://www.facebook.com/tireduncletaproom/

Keranhallit myös kannattaa kurkistaa samalla reissulla: https://www.keranhallit.fi/toimijat/

Tervetuloa!

HUOM. jäsenemme Annakaisa Kilpinen on ehkä Suomen paras asiantuntija kertomaan lisää yrittäjyydestä, jota kiertotalouden ympärille on syntymässä.

Tiedot

Päivämäärä:
19 huhtikuun, 2023
Aika:
17:30 - 21:00
Hinta:
Vapaa pääsy
Kotisivu:
www.helsinginyrittajanaiset.fi