VAIKUTTAJANAISET – YHTEISEN TYÖMME TULOKSET NÄKYVÄT 2024-2025


Kiitos 1.2. VAIKUTTAJAILLAN aktiivisille yrittäjänaisille! Kiitos että tulitte. Kiitos, että olette!

Oli sykähdyttävää nähdä iso joukko innostunutta ja aktiivista porukkaa porisemassa, kiertämässä työpisteissä ja priorisoimassa ideoita. Osallistava työpaja sananmukaisesti osallisti jäsenet. Saimme niin paljon enemmän kuin uskalsimme toivoa.

Olemme jatkotyöstäneet tiimien ideoita nelikenttiin ja ne ovat kunkin tiimin käsittelyssä. Illan ideoiden pohjalta luomme tiimeissä ja hallituksessa vuosikelloa 2024-2025. Tulemme tarjoamaan koulutuksia ja tapahtumia, jotka missiomme mukaisesti tukevat jäsenten liiketoimintaa ja kannustamme kannattavaan kasvuun.

Parasta palautetta oli saada jäsenet mukaan, seurata paikan päällä innostunutta keskustelua ja katsokaapa muutama poiminta palautekyselyn tunnelmista.

  • Oli kiinnostavaa nähdä muiden jäsenten ideoita strategian eri kohtien toteuttamiseksi.
  • Jäsenten kuuleminen on tärkeää.
  • Upea tunnelma ja yhteishenki. Ihmisten aktiivisuus tehtävän toteuttamisessa. Paikalla oli myös ensikertalaisia, jotka sulahtivat hetkessä mukaan ryhmään. Hienoa, että päästiin yhdessä vaikuttamaan.
  • Hienoa kun jäseniä osallistetaan suunnitteluun ja osallistumaan yhteiseen toimintaan. Se on kivaa ja lisää motivaatiota olla mukana toiminnassa.

Kiitos kaikille! Tästä on erinomaisen hyvä jatkaa. Tämä oli lähtölaukaus uuteen aikakauteen!

Kysy lisää, kerro ideasi, anna palautetta. Olemme sinua varten.

Kiitollisin ajatuksin,

Marja Nousiainen
hallituksen varapuheenjohtaja
Helsingin Yrittäjänaiset