VUODEN 2024 VALTAKUNNALLINEN YRITTÄJÄNAINEN HAKU JA KESÄTERVEISET HALLITUKSELTA

Aurinkoiset terveiset,

Kesä on vihdoinkin saapunut ja pikkuhiljaa myös oma mieli virittäytyy vastaanottamaan tämän kesän kauneuden.

Viimeinen puolivuotinen on ollut vauhdikas ja toivottavasti se on myös näkynyt jäsenille päin kiinnostavina tapahtumina ja koulutuksina. Iso kiitos kaikille tapahtumiin ja koulutuksiin osallistuneille – toivottavasti olette saaneet hyviä eväitä yrittäjämatkallenne mukaan. 

Syksyn varalle suunnitelmat ovat jo pitkällä. Tammikuun alun vaikuttajaillan toivomuksia on kuunneltu herkällä korvalla. Tulemme syksyn aikana toteuttamaan koulutuksen puolella mm. tekoäly-, pitchaus- ja sijoituskoulutukset. Syksyn tapahtumat aloitetaan jo elokuun alussa viininmaistelulla ja jatketaan syksyn aikana mm. laululeirillä (myös epämusikaaliset tervetulleita), sekä teatterimatkalla Turkuun. Ystävänpäivän aamiaisen suosion siivittämänä tulemme pitämään myös matalan kynnyksen aamiaistapaamisia. Kaikkea en tällä kertaa kerro – jätetään positiivisille yllätyksille tilaa!

Ensi lokakuussa pidetään Suomen Yrittäjänaisten liittokokous ja sitä silmällä pitäen haluaisinkin nostaa muutamia tärkeitä asioita.

Liittokokouksessa valitaan Suomen Yrittäjänaisten hallitus. Olisi erittäin tärkeää, että saisimme liiton hallitukseen edustajia myös meidän yhdistyksestä. Olisitko sinä kiinnostunut paikasta Yrittäjänaisten päätöksenteossa? Olisimme täällä hallituksen päässä kiitollisia, jos tieto ehdokkuudesta tulisi myös meille, jotta voisimme tukea valintaa kaikin mahdollisin tavoin.

Liittokokouksessa valitaan myös erittäin arvostettu Vuoden 2024 Valtakunnallinen Yrittäjänainen, sekä vuoden Aktiivijäsen. Tunnetko kipinän rinnassasi tai olisiko sinulla ehdottaa tähän loistavaa kandidaattia? 

Katso hakukriteerit ja ohjeet hakuun jäsenkirjeestä.

Valtakunnallisesti seuraava isompi vaali on EU-vaalit. Muistattehan äänestää. 

Erittäin aurinkoista kesää teille kaikille! Yrittäjälläkin on lupa rentoutua ja pitää lomaa, joten muistetaan huoltaa itseämme aurinkoenergialla. 

Aurinkoisin terveisin,

Eira Hovi
Puheenjohtaja
Helsingin Yrittäjänaiset