Jäsenkirje 6 | kesäkuu 2023

  1. Pääkirjoitus
  2. Tervetuloa uudet jäsenet
  3. Tapahtumat ja koulutukset
  4. Seniorit
  5. Membook jäsenrekisteri


TADAA, UUSI SIVUSTOMME ALKAA OLLA VALMIS!

Yrittäjyys on haastavaa ja naisyrittäjyys sitä vasta onkin. Monia vaivaa aikapula pyöritettäessä omaa yritystä ja perhe-elämän arkea. Pro bonona tehtävä yhdistystyö vie myös aikaa. Yhdistyksen hallitus muodostuu vuosittain uusista ihmisistä, kun ei vielä tunneta toisiamme, on yhteistyö opettavaista. Silti niin antoisaa ja elämää rikastuttavaa! Suosittelen myös sinulle, että ensi syyskokouksessa asettuisit ehdokkaaksi Hyn hallitukseen.

Nykyiseen hallitukseen valittiin 2022 syyskokouksessa uusia viestintäalan ammattilaisia. Heilläkin oli vahva näkemys uuden sivuston tarpeellisuudesta. Joten me kaikki, konkarit mukaan lukien päätimme vihdoin panna paukkuja uuden verkkosivuston uudistamiseen! Uudistustyö imaisi meidät mukaansa ja siitä lähti muutosvyöry, jolle ei näy loppua.

Pidimme monta palaveria, kirjoitimme muistioita, korjasimme vanhoja tekstejä ja kirjoitimme uusia. Kysyttiin teiltä vinkkejä ja jäsenkyselystä nousikin monta asiaa, joita olemme pyrkineet toteuttamaan näillä uusilla sivuilla. Halusimme saada arvot näkyväksi, selkeämpää viestintää, uutta visuaalista ilmettä ja tehokkaampaa teknistä toteutusta. 

Tekniikka antaa paljon helpotusta yhdistystyöhön. Eri aikoina hankittujen työkalujen hallinta on haastavaa ja tehtävätkin muuttuvat, joten aina välillä pitää uudistaa. Toivottavasti jatkossa on enemmän aikaa yhdessäoloon ja sisältöjen kehittämiseen.

Kun hallitus sitoutui syksyllä uudistamaan sivuston, työhön tarttui viestintätiimi. Minä sain vastata teknisestä toteutuksesta, visu ja kuvat itsestään selvästi on MarkeKoon käsialaa, Minja heittäytyi kirjailijaksi ja uudisti upean tarinamme. Marja on tuottanut ja hionut sisältöä. Riitalta saimme vinkin, jota parhaillaan luet, että miksei jäsenkirjeitä kirjoiteta suoraan täällä sivuillamme. Hanna antoi kokonaisuudesta kommentteja. Joten tässä se nyt on, uusi helsinginyrittajanaiset.fi, ole hyvä!

Jäsenten ääni enemmän kuuluviin

Viestintää on yhdistyksissä paljon, varsinkin meillä Helsingin Yrittäjänaisilla, jota historia velvoittaa. Pyrkimyksenämme on ollut tehdä sivustostamme selkeä ja johdonmukainen, sekä visuaalisesti että tekstin ja tarinamme osalta – pieni budjetti ja voimavarat huomioiden. Ja ennen kaikkea haluamme nostaa enemmän esiin ihania jäseniämme. Kiitos Aija, Tanja ja Malina kertomuksistanne, kuinka stipendietu on edesauttanut liiketoimintaanne!

Toivon, että sinä lukija kannat kortesi kekoon ja kerrot meille, olemmeko mielestäsi onnistuneet pyrkimyksissämme ja tiedonkulun kehittämisessä? Tämä sivusto on vasta beta-versio, otathan yhteyttä jos löydät virheitä, huonosti ilmaistuja asioita tai puutteita. Saa myös kehua jos siihen on aihetta.

Käytössäsi on nyt tapahtumakalenteri

Tapahtumat näkyvät ajastettuna, aikajärjestyksessä ja tapahtumakalenteri on ajan tasalla, ilman käsin tehtävää säätämistä.  Toivon, että tapahtumista löytyy sinun kalenteriisi sopivia ja näemme vaikka jo elokuussa Haapsalun reissulla. Tule rohkeasti mukaan! meillä saat olla sellainen kuin olet.

Tähän loppuun vielä, että yksinyrittäjänä on hedelmällistä tehdä projekteja yhdessä. Minulla tulee kuusi vuotta täyteen hallitustyötä ja on aika antaa paikka muille. Hallitustyössä pääsee laittamaan kädet saveen ja hups mitä siitä syntyykään. Suosittelen osallistumaan syyskokoukseen Salilla ti 21.11. klo 18, koska tarvitsemme juuri Sinua kehittämään naistenvälistä yhteistyötä!

Aika näyttää ja te toivottavasti kerrotte saimmeko aikaiseksi sivut, jotka palvelevat meitä kaikkia. Annathan palautetta.  

Ihanaa kesää ja nähdään elokuussa!

Tuula Maunula, hallituksen jäsen
sain kunnian olla tämän projektin vetäjä ja olen kiitollinen kaikista palautteista.
sposti: hallitus@helsinginyrittajanaiset.fi
puhelin: 0400 700 519
www.dinopro.fi


TERVETULOA UUDET JÄSENET:

Gitte Warras, Nordic Fashion-Tex Oy, kauppa

•  Renata Vuorijärvi, www.medistep.fi, terveys-, kauneus, hoiva-ala

•  Janna Lampinen, Gold call consulting, bookkaus- ja myyntikonsultointipalvelu

•  Sini Heikkinen, www.amostilintarkastus.fi/, tilintarkastuspalvelut

Verkostoidu ja osallistu! Voit aina kysyä yrittäjyydestä, myydä ja markkinoida omia tuotteitasi… Vain osallistumalla saat hyötyä jäsenyydestäsi.


HYÖDYNNÄ JÄSENEDUT

Helsingin Yrittäjänaisten jäsenenä voit osallistua testamenttivaroin tuettuihin monipuolisiin tilaisuuksiin edullisesti jäsenhintaan. Osa tapahtumista on täysin veloituksettomia. Vuoden 2021 laskettu jäsenetusi oli 426 euroa. Jos pääset elokuussa Haapsalun kulttuuri-ja työhyvinvointimatkalle saat jäsenetua jo 500 euron edestä tästä yhdestä tapahtumasta. Voit todella nopeasti saada jäsenmaksusi takaisin moninkertaisesti, osallistumalla.

Tiedotamme tapahtumista lisäksi Facebookin suljetussa keskusteluryhmässä, Facebook sivulla, Instagramissa ja LinkedInissä.

ILMOITTAUDU MUKAAN TAPAHTUMIIMME

Vain osallistumalla voit saada hyödyt jäsenyydestäsi.
Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan meidän tapahtumiin.
Muistathan ilmoittautua samalla!


Tulossa Haapsalun kulttuuri ja työhyvinvointimatka elokuussa, Vaikuttajapäivä syyskuussa ja opastettu kävely, teatteria ja vaikka mitä.


Muista vielä tämä huippuetu:
jäsenenämme voit vuokrata Salin jäsenhinnalla, jossa tapahtumasi saa arvoisensa puitteet. Katso jäsenhinnasto! Tutustu tilaan.

Vuokraa Sali jäsenhintaan!


JÄSENKILPAILUN TULOKSET

Kevään jäsenhankintakampanjan tulokset ja palkinnot aktiivisille. Eniten uusia jäseniä saivat liittymään: Marke Koo Kaikkonen ja Pirjo Hagelin, Marja Nousiainen, AnnaKaisa Kilpinen ja Tuula Hellsten. Onnittelut voittajille ja heille siis vapaaliput syksyn teatteri – tai muuhun Helsingissä järjestettävään tapahtumaan. Ota yhteyttä hallitus@helsinginyrittajanaiset.fi ja kerro mikä tapahtuma olisi sinulle mieluinen.

UUTTA JÄSENKILPAILUA PUKKAA

Jäsenhankintakampanjan ajankohta 1.6.- 31.12.2023.  Nyt kannattaa kutsua yrittäjäystävät nauttimaan meidän huikeista jäseneduista ja verkostosta. Palkinnot: kolmesta liittyneestä jäsenestä saa lipun konserttiin, teatteriin tai vastaavaan yhdistyksen järjestämään tapahtumaan,   5 – 9 jäsenestä saa kaksi lippua tai kolmen tunnin Salin vuokrauksen oman valinnan mukaan. 10 jäsenestä saa  koko päivän Salin vuokrauksen tai 4 vapaalippua.


SENIORIT KOKOONTUVAT
Seniorit järjestävät tapaamisia säännöllisesti huoneistolla aina kuukauden viimeisenä maanantaina. Senioreita vetää vuonna 2023  Kirsti Barannik puh. +358 505 216 011.  Tervetuloa!


Helsingin Yrittäjänaisten jäsenenä yhteystietojasi hallinnoidaan Membookilla. Voit ladata äpin Google pay tai Iphonen sovelluskaupasta. Kaikki lähettämämme jäsenkirjeet löydät sieltä ja lisäksi erilaisia jäsenetuja ja tarjouksia. Voit tarkistaa omat tietosi ja varmista, että yrityksesi näkyy markkinointipaikassa. Alla ohje.

Varmista yrityksesi näkyvyys yhdistyksen markkinapaikassa:
Ohje: Näin varmistat näkyvyyden jäsenrekisteristä:
1. Kirjaudu Membookiin sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. https://secure.membook.fi/#/account/login (Pyydä uusi, jos salasana on unohtunut)
2. Valitse Yhteisöksi Helsingin Yrittäjänaiset
3. Valitse Jäsentiedot
4. Valitse Lisätiedot
5. Valitse Saako tiedot julkaista markkinapaikalla? (Rasti ruutuun!)


Kesäisin terveisin ja tavataan elokuussa!
Helsingin Yrittäjänaisten viestintätiimi ja hallitus

ps. seuraava jäsenkirje elokuussa