Jäsenkirje 5 | toukokuu 2023

HELSINGIN YRITTÄJÄNAISET 

  1. Pääkirjoitus: jäsenkyselyn tulokset
  2. Tervetuloa uudet jäsenet
  3. Tapahtumat ja koulutukset 

Jäsenkyselyn tulokset:


MERKITYKSELLISINTÄ YHDESSÄOLO, VERKOSTOITUMINEN JA RENTO TUNNELMA
Tärkeintä toiset yrittäjänaiset ja tapahtumat

Kiitos vastauksista jäsenkyselyymme, hyvät jäsenet! Saimme erinomaisia vinkkejä viestinnän kehittämiseen ja erityisesti verkkosivujen uudistukseen. Nyt tiedämme paremmin miten löysit meidät, mistä saat tietoa ja mikä on tärkeää sekä miten toivoisit meidän kehittävän viestintäämme. Palaute on kuultu, ideoita jalostettu ja toivottavasti näet ja koet muutoksen positiivisena tämän vuoden aikana. 

Mistä meidät löydetään? 

Helsingin yrittäjänaiset löydetään parhaiten tuttujen ja toisten yrittäjien kautta. Toisen yrittäjän suosittelun voima on meidän vahvuus. Meidät löydetään jonkin verran myös Suomen Yrittäjänaisten kautta sekä sosiaalisesta mediasta. Tähän aiomme panostaa vielä enemmän, sillä jäsenhankinta on meille iso tavoite. 

Mistä jäsenemme saa parhaiten tietoa tapahtumista? 

Jäsenkirje näyttäisi tässä olevan ylivoimainen, parhaiten tiedot tapahtumista löytyvät kuukausittain ilmestyvästä jäsenkirjeestä. Myös sisäinen keskusteluryhmämme Facebookissa toimii tapahtumien markkinoinnissa. Kehitämme myös tapahtumien markkinointia. 

Tärkeintä Helsingin Yrittäjänaisissa? 

Yrittäjänaiset ja verkosto ovat tärkeimpiä syitä olla jäsen. Tapahtumat, kulttuuririennot sekä koulutukset ja ylipäätään viihtyminen vapaamuotoisissa tapahtumissa ovat sydäntä lähellä. Toiveeksi saimme lisätä jäsenten näkyvyyttä ja tarinoita yrittäjiltä. Pian kuulet jäsenten ääntä enemmän. 

Merkityksellisintä jäsenelle, poimintoja vastauksista: 

Rento yrittäjänaistunnelma. – Avoin ystävällinen ilmapiiri. Helppo avautua ja kertoa omista ongelmista. – Yhdessäolo ja yhdessä oloa yrittäjänaisille tärkeiden asioiden parissa

Verkostoituminen. 

Lopuksi kysyimme mikä saisi suosittelemaan meitä? 

Tekee mieli soittaa yrittäjäkollegoille, tässä tuttuja ja vertaistukea

Jos tulee joku vastaan, joka miettii yrittäjyyttä, yritän suositella, että näkee muita samassa tilanteessa olevia ja voi kysellä kokeneemmilta.

Kiitos kaikille vastaajille. Palautteenne on arvokas ja kehitämme viestintäämme toimivammaksi. Suosittelethan edelleenkin meitä yrittäjäystävillesi, kiitos! 

Helsingin Yrittäjänaiset ry/hallituksen puolesta 
Psyykkinen valmentaja, henkiilöbrändäyksen personal coach, yrittäjä
Marja Nousiainen


2. TERVETULOA UUDET JÄSENET

  • Anita Hedman, HedCo Oy, www.hedco.fi, ratkaisuja työelämän kehittämiseen
  • Anna Laine, Kauneushoitola Retro,  www.hoitolaretro.fi, kauneus-, terveys- ja hoiva-ala
  • Minna Vidgren,MVC Finland,  www.mvcfinland.com , coachingia ja koulutusta yksilöille ja yrityksille
  • Mona Mäkinen, kauneus-, terveys- ja hoiva-ala , rinnakkaisjäsen Turusta 

Verkostoidu ja vaikuta!

Liity suljettuun Facebook keskusteluryhmäämme, jossa voit kysyä yrittäjyydestä, vaikuttaa tapahtumien sisältöihin ja tietenkin markkinoida ja esitellä omia tuotteitasi https://www.facebook.com/groups/helsinginYN . Nyt kannattaa houkutella omat yrittäjä ystävät ja naisjohtajat jäseniksi. Helsingin Yrittäjänaisten jäsenenä voit osallistua lukuisiin monipuolisiin tilaisuuksiin jäsenhintaan edullisesti. Vuoden 2021 laskettu jäsenetusi oli 426 euroa eli todella nopeasti saat jäsenmaksusi takaisin triplasti.

Nähdään jo seuraavassa tapahtumassa ilmoittaudu mukaan!


HYÖDYNNÄ STIPENDI, KEHITÄ OSAAMISTASI!

Helsingin Yrittäjänaiset ry jakaa jäsenilleen stipendejä.  Stipendeillä halutaan tukea yhdistyksen jäsenten ammatillista kehittymistä. Koulutusta ei ole tarkkaan määritelty. Stipendiä voivat hakea kaikki varsinaiset jäsenet, joiden jäsenyys on kestänyt vähintään kaksi vuotta.  Stipendiä voi hakea ympäri vuoden. Hakemus osallistuu aina seuraavaan hakukierrokseen. Tärkeintä on, että hakemus on tullut yhdistykselle ENNEN koulutuksen aloittamista. Hakukierroksia on kaksi kertaa vuodessa.
Voimassa oleva hakukierros päättyy marraskuussa.

Hakuohjeet ja lisätietoa stipendeistä löydät täältä stipendi.


JÄSENETU

Jäsenenämme voit vuokrata Salin jäsenhinnalla, jossa tapahtumasi saa arvoisensa puitteet. Hinnasto voimassa toistaiseksi! Lisää tietoa vuokrauksesta.

Jäsenenä saat entistäkin edullisemmat vuokraushinnat 1.1.2023 alkaen:
9-16 päivä (7 h) jäsenhinta 250 €, tai puoli päivää   125€
17-21 ilta (4 h) jäsenhinta 250 €, tai puoli iltaa 125€
9-21 koko päivä (12 h) jäsenhinta 350 €


3. TAPAHTUMAT JA KOULUTUKSET

Toukokuussa:
Opastettu kävelykierros Munkkiniemessä, upea Yrittäjänaisten kevätseminaari ja hauska Lintsipäivä!

Lue lisää tapahtumista ja ilmoittaudu mukaan !


Seniorit


Seniorit järjestävät tapaamisia säännöllisesti huoneistolla aina kuukauden viimeisenä maanantaina. Senioreita vetää vuonna 2023  Kirsti Barannik puh. +358 505 216 011.  Tervetuloa!


Helsingin Yrittäjänaisten jäsenenä yhteystietojasi hallinnoidaan Membookilla. Voit ladata äpin Google pay tai Iphonen sovelluskaupasta. Kaikki lähettämämme jäsenkirjeet löydät sieltä ja lisäksi erilaisia jäsenetuja ja tarjouksia. Voit tarkistaa omat tietosi ja varmista, että yrityksesi näkyy markkinointipaikassa. Alla ohje.

Varmista yrityksesi näkyvyys yhdistyksen markkinapaikassa:
Ohje: Näin varmistat näkyvyyden jäsenrekisteristä:
1. Kirjaudu Membookiin sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi. https://secure.membook.fi/#/account/login (Pyydä uusi, jos salasana on unohtunut)
2. Valitse Yhteisöksi Helsingin Yrittäjänaiset
3. Valitse Jäsentiedot
4. Valitse Lisätiedot
5. Valitse Saako tiedot julkaista markkinapaikalla? (Rasti ruutuun!)

Aurinkoisin terveisin
Helsingin yrittäjänaisten hallitus