Huoneiston valtiatar esittäytyy

Maria Rissanen, yrittäjä Freesi Living Oy ja Helsingin Yrittäjänaiset hallituksen jäsen.

Saamme olla onnellisia ja kiitollisia, että meitä edeltävätkin Helsingin Yrittäjänaiset ry:n jäsenet ovat olleet äärimmäisen ahkeria ja periksiantamattomia. He ovat luoneet pohjan myös meidän toiminnallemme. Ja näistä saavutuksista vähäisimpänä ei suinkaan ole oma huoneistomme Punavuoressa.Haluamme yhdistyksen hallituksessa sekä kehittäjätiimissä suunnitella ja järjestää erilaisia yhteisiä tilaisuuksia ja tapahtumia jäsenillemme huoneistollamme. Otamme lisäksi ilolla vastaan jäsentemme ehdotuksia.

Ensi viikolla huoneistolla järjestetäänkin uudenlaisena tapahtumana Vaikuttajapäivien yhteydessä Kauneus- ja hyvinvointimessut, johon alan jäsenyrittäjämme ovat voineet ilmoittautua näytteilleasettajiksi. Tapahtumassa voit tavata todellisia alan ammattilaisia, kuulla heiltä vinkkejä liittyen kauneuteen ja hyvinvointiin sekä hyödyntää päivän tarjoukset. Nautimme myös kakkubuffetin antimista sekä saamme meikkausvinkkejä alan todelliselta gurulta, Raili Hulkkoselta.

Messuja on tarkoitus jatkaa huoneistolla taas syksyllä. Tällöin eri alan yrittäjät saavat tuoda esille omaa yritystään ja osaamistaan.

Muistathan, että myös sinä jäsenyrittäjämme voit varata upeaa huoneistoamme niin yrityksesi käyttöön kuin yksityisjuhliisi. Meille jäsenille hinta on edullisempi kuin ulkopuolisille käyttäjille. Uutena etuna tarjoamme tilan vuokrausta arkena klo 8-12 tai klo 12-16 edulliseen 125,00€ jäsenhintaan.

Olen toiminut vuoden alusta saakka huoneistovastaavana. Olen pitkän ajan tapahtuma- ja juhla-alan ammattilainen ja autan mielelläni myös sinua ja yritystäsi onnistuneiden yritystapahtumien ja juhlien toteuttamisessa, aina alkusuunnittelusta, loppusiivoukseen.

Energisin terveisin,

Maria Rissanen
Helsingin Yrittäjänaisten hallituksen jäsen
Huoneistovastaava

Yrittäjä yrityksessä Freesi Living Oy