Helsingin Yrittäjänaiset keväällä 2023!

Ulrika Larpes, Helsingin Yrittäjänaiset hallituksen puheenjohtaja

Helsingin yrittäjänaiset ry on yhtä kuin jäsenensä ja meidän toimintamme sydän on jäsenemme. Ja meillä jäsenillä on unelmia. Onkin hyvä tiedostaa yhteisestä unelmasta yhdistystoiminnassamme, jolla pyritään varmistamaan yhdistyksen elinvoimaisuus ja uudistuminen. Uudistumiseen kuuluu myös yhdistyksen ulkoisen markkinakuvan kehittäminen, omiaan saamaan enemmän näkyvyyttä. Enemmällä näkyvyydellä taas edesautetaan yhtä päätavoitettamme; jäsenmäärän kasvu. Pohdimmekin hallituksessa ja sen jokaisessa kokouksessa eri jäsenhankinnan tapoja. Haluamme yksinkertaisesti, että niin moni kuin mahdollista osallistuu meidän elämäniloisiin, yhteisiin kulttuuririentoihin ja muihin yhteisiin tapahtumiin, kuten Vaikuttajapäivään. Seuraava Vaikuttajapäivä on tulevana tiistaina, ilmoittaudu mukaan!

Sist men inte minst; Luvassa on Helsingin vaalipiirin eri puolueiden kansanedustajaehdokkaista koostuva vaalipaneeli tiistaina 14. maaliskuuta klo 17.00 alkaen Helsingin Yrittäjänaisten juhla- ja kokoushuoneistossa Uudenmaankadulla. Paneelia vetää hallituksemme jäsen, valmentaja ja yrittäjä Marja Nousiainen.

Tiedostamme kaikki, että loppuliukuun kääntynyt vaalikausi lienee sotien jälkeen Suomen historian dramaattisimpia. Yrittäjyyttä ja yrittäjää ei kuitenkaan mikään lannista liikaa. Ja näin ollen Helsingin Yrittäjänaisten kevään 2023 Vaalipaneelissa keskustelun aiheiksi tulee erityisesti Suomen Yrittäjänaisten vaalien alla julkistettu Eduskuntavaaliohjelma, jonka pääteemat ovat;

1. Yrittämisen kannustavuus

2. Yrittäjän sosiaaliturva ja hyvinvointi

3. Toimivat markkinat ja kannuste työllistää.

Lämpimästi tervetuloa Uudenmaankadulle kuuntelemaan ja osallistumaan ajankohtaisia kysymyksiä koskeviin keskusteluihin tiistaina 14. päivänä maaliskuuta!

Yhdessä olemme enemmän!

Puheenjohtajanne Ulrika