Elämän päämäärä on onnellisuus

Hanna Rosenberg, Hyn tapahtumavastaava, valmentaja, Hanna Rosenberg Consulting, hanna@hannarosenberg.com

Helsingin Yrittäjänaisten blogi 21.2.2022

Elämän päämäärä on onnellisuus. Tämä antiikin viisaus on motto, jota seuraamalla voimme saada aikaan onnellisuuden hetkiä omilla teoillamme. Mutta onko meillä oikeus pyrkiä onnellisuuteen, kun osa maailmaa on täynnä julmuuksia? Minusta enemmän kuin ehkä koskaan aikaisemmin.

Onnellisuus ei ole pelkästään henkilökohtaista nautinnollisuutta vaan puhtain onni syntyy toisten auttamisesta. Olemalla läsnä toisille ihmisille, syntyy yhteisöllisyyttä ja halua luoda hyvää vaikeina hetkinä.

Me Helsingin Yrittäjänaisissa pyrimme luomaan hyviä hetkiä tapahtumissamme. Yrittäjä ymmärtää toisen yrittäjän todellisuutta, vaikka sitä ei tarvitse sanoa ääneen. Yhdessäolo antaa lisää virtaa arkeemme. Tuntuu hyvältä kuulua joukkoon, josta saa iloa ja kannustusta haasteisiin, joita yrittäjinä ja ihmisinä meillä on. Kohtaamalla eri ikäisiä ja eri alojen yrittäjiä, avarramme myös omaa maailmaa ja ymmärrystä.

Yhdessä rakennamme mahdollisuutta parempaan maailmaan, jossa yksilötasolla teemme pieniä konkreettisia tekoja ja vaikutamme lähiympäristömme hyvinvointiin unohtamatta muuta maailmaa.

Mielen valmentajana, mentorina sekä ihmisenä haluan olla mukana nostamassa hyvää energiaa haasteista huolimatta. Mottoni on, että jokainen kohtaaminen on merkityksellinen. Vaikka kohtaisimme vain hetken, hyvä luo hyvää, innostus innostusta.

Voima meissä ja ympäristössämme.